sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Vanhan hiljentyessä ...

Uuden alku ennen heinäkuun loppua!

Nippanappa viisi vuotta tuli täyteen päivityksille "Tarkun Heavy Lankakori" blogissa.
Muistan vielä tuon rankkasateisen ja tuulisen päivän, kun ajelin Porista Raumalle tyttäreni luokse blogiani synnyttämään. Heinäkuun viimeinen vuonna 2007!
Kuitenkaan mikään ei ole ikuista, eikä täällä tietoliikennemaailmassa edes haavoittumatonta, sen useat ovat minun lisäkseni katkerasti saaneet kokea viimeviikkojen aikana.
Harmitus menetetyistä päivityksistä on käsin kosketeltavaa ja "surutyötä" moni blogisti tuntee sisimmässään.

Pari viikkoa olen jahkaillut ja pähkäillyt lankakorini siirtämistä tänne bloggerin puolelle. Tänään sen sitten päätin konkreettisesti tehdä! Jälleen käännyin tyttäreni puoleen, mutta puhelimitse tälläkertaa saimme asiat hoidettua. Kannustusta muuttokuorman tekoon sain etukäteen monelta bloggerin vakiokäyttäjältä ja sinne jo siirtyneeltä.
Entistä Hevimpi lankakorini tulee olemaan. Ainakaan paino ei ole pudonnut vaikka lankaostoksiakaan en ole holtittomasti tehnyt.

Musiikkimakuna edelleen tuo raskaampi rock. Keikoilta ja festareilta on jatkossakin luvassa juttua.
Välillä myös korttien väkertelystä kirjoittelen, tuotakin harrastusta tarvitsee vain hieman elvyttää niin "jäissä" se viimeaikoina on ollut.  Kesällä kun tuntuu muutenkin tuo ajantaju herpaantua ihan muihin touhuiluihin kuin syksyn ja talven synkkinä päivinä.
On kansalaisopiston näytelmäpiiri ja Teatteri Piironki, sekä kaikki ne muut kädentaidonkurssit joissa voi uusia osa-alueita opetella.

Kokonaisuudessaan kirjoittelen edelleen kaikesta siitä mitä mieleeni tulee, ja mitä mielettömimpiä härpäkkeitä vaikka puutarhaani teen. Tälläkin hetkellä ukkokulta asentaa pihakeinuun roikkumaan aurinkosieppariani. Sieppari valmistui viimekesänä, mutta nyt liimasin erivärisiä lasipaloja vielä lisätäkseni auringonsäteiden leikittelyä kesäpäivinä pihallamme!

Joten jos viihdyit seurassani tuolla vuodatuksen puolella, niin toivon sinun myös täällä viihtyvän postauksiani lukiessasi.

Taatusti tää on Tarkun Hevimpi Lankakori!
5 kommenttia:

 1. Hei - minä olen ollut täällä blogspotin puolella jo jonkin aikaa ja nyt vielä paremmalla syyllä jatkan täällä kun vuodatuksessa hävisi kaikki kuvat :( Mukavia bloggailuhetkiä sinulle, Ronja

  VastaaPoista
 2. Kiitos Ronja kommentista, ja todellakin tuo kuvien katoaminen minutkin sitten viimein sai tään päätöksen muuttoon syntymään. Kauan harkitsin ja toivoin vielä kaiken palautuvan ennalleen, mutta mennyt mikä mennyt :(
  Nyt vain päin tuulta ja positiivisella otteella eikä ikäviä asioita päästetä tulevia päiviä pilaamaan.

  VastaaPoista
 3. Tervetuloa lankakoreinesi bloggeriin! Opetellaan yhdessä täällä ja kysellään viisaammilta jos/kun omat neuvot eivät riitä:)
  Kyl me tämä klaarataan!!!

  VastaaPoista
 4. Muistan hyvin kun olimme samoihin aikoihin blogeja perustamassa. Minä lopetin välillä ja pyyhin bloginikin pois, mutta tää blogimaailma vaan veti puoleensa ja nyt tämä uusin on jo neljäs blogini. Nuo vuodatuksenhan ovat nyt aika pimeitä. Komppaan Arja L:ää, kyllä me me täällä pärjätään, ainakin melkein yhtä hyvin kuin nuo nuoremmatkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan niin Selma :) Mehän olemme oppineet yrittämään ja erehtymään, epäonnistumaan ja onnistumaan!
   Emme me ekaan kivikasaan kaaduta, vaan kiivetään ylös ja heitellään kivet pois polulta.
   Kiva, että löysit minut täältäkin :)

   Poista